جوملا چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟

جوملا چیست و چه کاربردی دارد؟

جوملا چیست؟ یکی از متداول ترین سوالاتی که ممکن است برای هرکدام از مشتریان مان پیش بیاید. من در این مقاله سعی می کنم که به شما با زبانی ساده توضیح دهم که جوملا چیست و چه کاربردی دارد؟ اصطلاحات رایج در این حوزه را برایتان شرح دهم و شما را با دنیایی جذاب به اسم جوملا آشنا کنم. قطعا جوملا می تواند برای شما جذاب باشد، پس با من همراه باشید!

جوملا چیست؟

جوملا یکی از معروف ترین سیستم های مدیریت محتواست که بعد از وردپرس در زمره محبوب ترین آن ها نیز قرار می گیرد. ما به یک پکیج کامل که می تواند در نشر محتوایتان به شما کمک کند سیستم مدیریت محتوا می گوییم.

بگذارید یک مثال ساده برایتان بزنم. فرض کنید شما برای داشتن یک وبسایت ناچارید هزاران خط کد بنویسید. حالا اگر یک نفر از قبل تمام این کدها را نوشته باشد و در اختیارتان گذاشته باشد چطور؟ ممکن است بگویید این کدها برای من نوشته نشده و مناسب من نیست. اگر به شما بگویم که می توانید با شخصی سازی تمام این کدها به سادگی سایت دلخواه خودتان را داشته باشید چطور؟ ممکن است بگویید که دانش برنامه نویسی ندارید، اما اصلا جای نگرانی نیست چون کار کردن با وردپرس و جوملا در مرحله مقدماتی اصلا نیاز به دانش برنامه نویسی ندارد!

جوملا در حقیقت یک سایت خام و آماده است که در اختیارتان قرار می گیرد. حالا شما بسته به نیازتان باید آن را شخصی سازی کنید و به شکل دلخواه تان درآورید.

قالب جوملا چیست؟

قالب ها اصولا مربوط به ظاهر سایت می باشند و می توانند شکل و شمایل سایت شما را دگرگون کنند. اما قالب ها کارکرد مهم تر دیگری نیز دارند، آن ها می توانند عملکرد سایت شما را هم تحت تاثیر قرار دهند و ساختار یک سایت را مشخص کنند. شما می توانید با نصب یک قالب روی جوملا، عملکرد آن را به یک سایت فروشگاهی، شرکتی، گردشگری و یا آموزشی تغییر دهید.

تنوع قالب ها هم از نظر ظاهری و هم از نظر عملکرد محدوده بسیار وسیعی را شامل می شود و شما حق انتخاب گسترده ای دارید. بنابراین وقتی قرار است سایت تان با جوملا طراحی شود اصلا نباید نگران تکراری بودن سایت تان باشید، چرا که سایت شما کاملا مختص خودتان خواهد بود.

افزونه جوملا چیست؟

افزونه ها همانطور که از اسمشان پیداست، امکاناتی را به سایت تان می افزایند. باید دقت کنید که جوملا در مرحله اول یک سایت خام بوده و امکانات بسیار کمی دارد. شما با افزونه ها می توانید امکانات فوق العاده ای را به سایت تان اضافه کنید.

افزونه ها نیز مانند قالب ها محدوده بسیار وسیعی را شامل می شوند و اینکه در چه موقعی چه افزونه ای باید مورد استفاده قرار بگیرد نیاز به دانش و تجربه کافی دارد. معمولا پس از آموزش نیاز به میزان کافی کار در این حوزه می باشد تا با قالب ها و افزونه ها آشنا شویم.

طراحی سایت با جوملا چقدر زمان می برد؟

بعد از اینکه به پرسش «جوملا چیست» پاسخ دادیم، نوبت به این مسئله می رسد که بدانیم طراحی سایت با جوملا چقدر زمان می برد؟

پاسخ به این پرسش دشوار است، چرا که زمان طراحی سایت به پیچیدگی و امکانات مورد نیاز آن سایت بستگی دارد. یعنی هرچقدر امکانات مورد نیاز شما برای طراحی سایت بیشتر باشد زمان مورد نیاز برای طراحی آن سایت نیز بیشتر است. اما به صورت کلی می توان گفت طراحی سایت می تواند زمانی بین ۳ تا ۷ هفته طول بکشد. پس اگر می خواهید سایت تان با جوملا طراحی شود می توانید برای این زمان برنامه ریزی کنید.

طراحی سایت با جوملا چقدر هزینه دارد؟

پاسخ به این پرسش نیز درست مثل پرسش بالا کاملا به امکاناتی که آن سایت نیاز دارد بستگی دارد. باید دید آن سایت چقدر امکانات نیاز دارد و پیچیدگی پروژه به چه میزان است تا بعد بتوان در مورد هزینه طراحی سایت با جوملا صحبت کرد. اما به صورت کلی می توان گفت هزینه طراحی سایت با جوملا چیزی بین ۳ تا ۸ میلیون تومان می تواند هزینه داشته باشد.

چرا باید سایت مان را با جوملا طراحی کنیم؟

جوملا بعد از وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای سایت است که جامعه آماری بسیار زیادی دارد. همین یک مورد می تواند گویای همه چیز باشد. وقتی خیل عظیمی از مردم به سمت یک سیستم می روند به این معنی است که آن سیستم آنقدر قوی بوده که توانسته تمام نیازهای آنان را پاسخ دهد. در کنار این موضوع می توان به این مورد اشاره کرد که جامعه آماری بالا می تواند پاسخگوی تمام مشکلات شما در این راه باشد. یعنی اگر شما به مشکلی برخوردید، به احتمال زیاد قبلا هم افرادی بودند که به این مشکل برخورده باشند و مشکل تان قطعا حل خواهد شد.

در کنار این موارد می توان به هزینه پایین، زمان مورد نیاز کم و انعطاف زیاد جوملا اشاره کرد که باعث می شود شما برای طراحی سایت تان به جوملا اعتماد کنید.

مقایسه جوملا و وردپرس طراحی سایت مشهد و بیرجند

زبان برنامه نویسی جوملا چیست؟

جوملا با زبان برنامه نویسی php نوشته شده و از فریمورک محبوب laravel بهره می برد. این زبان یکی از قدرتمندترین و منعطف ترین زبان های برنامه نویسی وب است که بسیار هم رایج است. بنابراین خیالتان راحت باشد که جوملا بسیار روان و به روز خواهد بود.

سخن نهایی

اگر می خواهید سایت طراحی کنید و بودجه تان محدود است. ما به شما طراحی سایت با وردپرس و جوملا را پیشنهاد می کنیم. این دو سیستم می توانند هم در هزینه و هم در زمان شما صرفه جویی کنند. بنابراین نگران نباشید و همین الان سفارش طراحی سایت خود را ثبت کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 3 =