آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

این روزها با حضور پاندمی کرونا فروش آنلاین بسیار محبوب شده و مورد توجه قرار گرفته است. به همین علت هم ساخت سایت های فروشگاهی به شدت روی بورس هستند و خیلی از افراد به دنبال آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس هستند.

برای همین هم ما در این مقاله تصمیم گرفتیم تا آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس را با زبانی ساده و روان برای شما فراهم آوریم تا بتوانید در این زمینه خودکفا شده و اگر علاقمند هستید خودتان برای طراحی سایت فروشگاهی تان اقدامات لازم را انجام دهید مرجعی کامل برای این کار در اختیار داشته باشید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا به مرحله های آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس بپردازیم.

نحوه دریافت وردپرس

 

مراحل آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

وردپرس را می توان یکی از کم هزینه ترین CMS ها برای طراحی سایت به شمار آورد. علاوه بر این در اختیار داشتن پلاگین های متعدد در کنار واسط کاربری ساده و امکان استفاده از آن به زبان فارسی دیگر ویژگی هایی هستند که سبب می شود وردپرس به یکی از نخستین انتخاب های هر کاربری برای طراحی و ساخت سایت به شمار بیاید.

سایت های فروشگاهی هم این روزها یکی از محبوب ترین ها هستند. چرا که بسیاری از مردم به خرید آنلاین روی آورده اند. به همین علت هم آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس در حال حاضر یکی از مهمترین آموزش هایی است که بسیاری از کاربران به دنبال آن هستند. برای همین هم ما در این مقاله به مرحله های آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس می پردازیم که به شرح زیر هستند:

  1. انتخاب دامنه ی مناسب
  2. خرید هاست برای سایت فروشگاهی
  3. نصب وردپرس بر روی هاست خریداری شده
  4. انتخاب قالب برای سایت فروشگاهی موردنظر
  5. نصب و راه اندازی پلاگین WooCommerce
  6. انتخاب درگاه برای پرداخت اینترنتی برای سایت
  7. انجام بهینه سازی و سئو برای پلاگین WooCommerce و کمک به افزایش ویو و فروش

در ادامه به شرح هر کدام از مرحله های آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس می پردازیم.

  1. انتخاب دامنه ی مناسب

مرحله ی نخست از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس به برگزیدن یک دامنه (Domain) مناسب اختصاص پیدا می کند. شما می بایست به منظور کار کردن با پلاگین ووکامرس برای ایجاد سایت فروشگاهی خود ابتدا یک دامنه ی مناسب برای آن انتخاب کرده و سپس آن را بخرید. انتخاب دامنه ی مناسب  می تواند کمک شایانی به بهتر شدن روند بیزینس شما کند. همانطور که میدانید دامنه یک آدرس اینترنتی است که می تواند بیانگر نحوه و چگونگی فعالیت شما باشد و نوع بیزینسی که در اختیار دارید را تا حدودی مشخص کند.

پس در انتخاب دامنه دقت کنید و دامنه ای را برگزینید که با بیزینس شما در تناسب و هماهنگی کامل باشد. نکته ی مهم دیگر در انتخاب دامنه هم این است که شما می بایست دامنه ای را انتخاب کنید که در ذهن کاربر به خوبی باقی بماند و  فاقد پیچیدگی باشد. این امر کمک می کند مشتریان سایت شما را راحت تر به خاطر بسپارند و در مراجعه های بعدی آن را به یاد داشته باشند. شما می توانید از مراجع مختلف ارائه دهنده ی خدمات دامنه و هاست دامنه ی مورد نظر خود را انتخاب کرده و برای خرید آنها اقدام کنید.

آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

 

  1. خرید هاست برای سایت فروشگاهی

مرحله دومی که در آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس مطرح می شود خرید هاست برای سایت فروشگاهی تان است. در گام نخست شما یک دامنه برای سایت خود خریداری کردید و حال نوبت به این میرسد که فضایی را در اختیار داشته باشید که به کمک آن بتوانید داده های سایت خود را ذخیره کنید. این فضا را مانند یک انبار در نظر بگیرید که برای داده های سایت شماست و هاست نام دارد. کلیه ی اطلاعات مربوط به فروشگاه اینترنتی شما و همچنین داده های موجود برای آن بر روی این هاست قرار گرفته و ذخیره می شوند.

پس مرحله  دوم را می توان خرید هاست عنوان کرد. برای خرید هاست شما می بایست برخی نکته ها را در نظر داشته و سپس برای این کار اقدام کنید. برای نمونه باید هاستی را انتخاب کنید که از کیفیت خوب و سرعت مناسبی برخوردار باشد و بتواند به خوبی کلیه ی نیازهایی که سایت شما به یک هاست دارد را برآورده سازد. در ادامه ی مراحل آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نوبت به بخش مهم نصب وردپرس میرسد که در ادامه به آن می پردازیم.

 

3. نصب وردپرس بر روی هاست خریداری شده

حال نوبت به نصب وردپرس بر روی هاستی که آن را خریده اید می رسد و مرحله ی سوم آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس به این کار اختصاص پیدا میکند. وردپرس یک نرم افزار مدیریت محتواست که وظیفه ی آن همانطور که از نامش هم مشخص است مدیریت کارهای مربوط به بخش محتوای سایت شماست. پس وقتی که خرید هاست و دامنه را با موفقیت انجام دادید و بین این دو ارتباط و اتصال لازم برقرار شد نوبت به نصب این CMS می رسد.

مرحله های نصب وردپرس بر روی هاست های مختلف با یکدیگر فرق می کنند و بسته به هاستی که انتخاب کرده اید مرحله های نصب وردپرس به گونه ای متفاوت پی گرفته می شود. البته تفاوت ها آنچنان زیاد نیستند و بعضا در شکل گرافیکی هاست مورد نظر و یا نوع پنل مدیریتی که هاست خریداری شده دارد خود را نشان می دهند. در صورتی که پیشتر برای خود یک سایت داشته اید می توانید این سایت جدید را به همان هاست قدیمی خود انتقال دهید. پس از این که وردپرس به درستی نصب شد نوبت به مرحله بعدی آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس می رسد که انتخاب قالب برای سایت است.

 

  1. انتخاب قالب برای سایت فروشگاهی موردنظر

پس از این که نصب وردپرس به اتمام رسید نوبت به مرحله ی چهارم از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس می رسد که انتخاب یک قالب مناسب برای سایت فروشگاه است. با توجه به اینکه برای راه اندازی سایت فروشگاهی مان قرار است از پلاگین ووکامرس استفاده کنیم پس می بایست قالبی را انتخاب کنیم که حتما از این پلاگین پشتیبانی می کند و می توانیم از آن برای طراحی و ساخت سایت برای فروشگاه اینترنتی مان استفاده کنیم. برای این که بتوانید قالب مناسبی انتخاب کنید می توانید از بیزینس های رقیبتان و یا کسب و کارهایی که نزدیک به کسب و کار شما هستند و با شما تقریبا در یک رده قرار می گیرند ایده بگیرید.

شما می توانید این سایت ها را مورد بررسی قرار داده و ببینید که انها با توجه به نوع و زمینه ی فعالیتشان چه نوع قالبی را برای سایت خود انتخاب کرده اند. علاوه بر این امکاناتی که این فروشگاه های اینترنتی در سایت خود استفاده کرده اند را مورد بررسی قرار دهید تا ببینید هر قالب چه امکاناتی می تواند در اختیار شما قرار دهد. ا

لبته در این میان به اینکه همه ی این قالب ها متناسب با ووکامرس باشند و از آن پشتیبانی کنند هم دقت ویژه ای داشته باشید. بعد از اینکه تحقیقات و بررسی های شما به اتمام رسید و نتیجه را مشخص کردید، لازم است تا قالب انتخابی تان را تعیین کرده و انتخاب کنید. با اتمام این مرحله از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نوبت به مرحله ی نصب پلاگین مربوطه برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می رسد که بسیار مهم است. در بخش بعدی با ما همراه باشید تا این موضوع مهم را بررسی کنیم.

 

  1. نصب و راه اندازی پلاگین WooCommerce

در مرحله ی پنجم از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نوبت به نصب و راه اندازی پلاگین ووکامرس می رسد. ووکامرس یک پلاگین موفق و کاربردی به منظور راه اندازی فروشگاه های اینترنتی است و دقیقا کاربردی به همین منظور دارد. وقتی شما فروشگاه اینترنتی خود را به کمک ووکامرس راه اندازی می کنید قادر هستید تا هر نوع محصولی که در اختیار دارید را برای فروش قرار دهید. فرقی نمی کند که شما یک محصول فیزیکی داشته باشید یا یک مقاله ی قابل فروش و یا مثلا پکیج ها و یا فیلم های آموزشی که برای فروش هستند، به هر حال شما خیلی راحت و بدون هیچ محدودیتی می توانید کلیه ی محصولات خود را در فروشگاه اینترنتی تان برای فروش ارائه کنید.

بعد از این که پلاگین ووکامرس را بر روی وردپرس نصب کرده و راه اندازی نمودید می توانید خیلی راحت وارد بخش تنظیمات آن شوید و سپس فضای فروشگاه خود را شخصی سازی کرده و همه چیز را مطابق سلیقه تان پیش ببرید. در قسمت بعدی از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نوبت به بخش مهم انتخاب درگاه پرداخت میرسد، با ما همراه باشید.

 

  1. انتخاب درگاه برای پرداخت اینترنتی برای سایت

گام ششمی که برای آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس می بایست انجام شود انتخاب و تهیه ی یک درگاه پرداخت مناسب برای سایتتان است. به این منظور شما دو راه حل پیش روی خود دارید که عبارت هستند از:

  1. استفاده از درگاه پرداختی که نماد الکترونیکی داشته باشد
  2. بهره گیری از درگاه های پرداخت که از نوع واسط هستند

بعد از این که با توجه به آنچه که در ادامه گفته می شود درگاه پرداخت مناسب را برای سایت خود انتخاب کردید می بایست پلاگین مربوط به این درگاه را بر روی ووکامرس نصب و راه اندازی کنید. در انتها هم وقتی کلیه ی تنظیمات مربوط به ووکامرس را انجام دادید نوبت وارد کردن کلیه ی اجناسی است که قصد فروش آنها را در فروشگاه اینترنتی تان دارید. به این شکل فروشگاه شما تکمیل شده و آماده ی بهره برداری است.

در ادامه آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس هر یک از این درگاه های پرداخت اینترنتی را بررسی می کنیم.

  1. استفاده از درگاه پرداخت دارای نماد الکترونیکی

پیش از این که بخواهیم به مرحله ی نهایی آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس بپردازیم ابتدا با نوع درگاه پرداختی که برای سایت فروشگاهتان در اختیار دارید، آشنا می شوید. نخستین روشی که برای در اختیار داشتن درگاه پرداخت اینترنتی به شما معرفی میکنیم در اختیار داشتن یک درگاه پرداخت است که مستقیما برای سایت خود شما باشد.

به این منظور لازم است تا نماد الکترونیکی در اختیار داشته باشید. احتمالا می دانید که به منظور تاسیس یک کسب و کار و بیزینس آنلاین شما نیاز به نماد الکترونیکی دارید و می بایست برای دریافت آن اقدام کنید.

برای گرفتن نماد الکترونیک ابتدا باید به شرکت هایی که خدمات پرداخت اینترنتی ارائه می دهند مراجعه کنید. سپس کلیه ی شرایط لازم و موجود برای گرفتن نماد الکترونیک را از آنها جویا شده و آن را بررسی کنید. در صورتی که با این شرایط مشکلی نداشته باشید می توانید قراردادی برای این کار امضا کرده و یک درگاه پرداخت برای سایت خود داشته باشید.

از جمله شرکت های پرداخت الکترونیکی که چنین خدماتی در اختیار مشتریان قرار می دهند می توانیم به پرداخت بانک سامان کیش، شرکت پرداخت ملت و سایر مواردی از این دست اشاره کنیم.وقتی که شما برای کسب و کار آنلاین و اینترنتی خود یک نماد الکترونیکی داشته باشید آنگاه می توانید از شیوه ی پرداختی به صورت مستقیم برای فروش استفاده کنید و خیلی راحت و بی دردسر مشتریانتان هم از آن استفاده می کنند.

 

 

  1. بهره گیری از درگاه های پرداخت از نوع واسط

در این قسمت از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نوبت به نحوه ی بکارگیری درگاه های پرداخت واسط می رسد. یکی دیگر از روش هایی که برای انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی می توانید از آن استفاده کنید بهره گیری از درگاه پرداخت های میانجی یا واسط هستند. در حالتی که به هر علتی نتوانسته باشید نماد اعتماد الکترونیک را برای کسب و کار خود دریافت کنید می توانید از این روش پرداخت بهره ببرید. به این منظور شما می بایست یک سایت پرداخت که به صورت واسطه کار می کند را انتخاب کرده و در آن ثبت نام کنید.

سپس کلیه ی مدارک شما (مدارک اثبات هویت) مورد نیاز است که باید برای سایت واسط ارسال شود. پس از این که این مدارک هویتی شما بررسی شده و مورد تایید قرار گرفتند آنگاه می بایست آدرس فروشگاه اینترنتی خود را به منظور گرفتن درگاه پرداخت به این سایت های واسط ارائه کنید. بعد از این که سایت فروشگاه آنلاین شما به تایید مرجع مربوطه رسید این سایت واسط یک کد API در اختیار شما قرار می دهد. این کد کاملا متناسب با دامنه ای است که شما برای فروشگاه اینترنتی تان در اختیار دارید.

زرین پال و pay.ir از جمله ی محبوب ترین این درگاه های پرداخت از نوع واسط هستند. در ادامه ی آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نوبت به مرحله ی نهایی می رسد که انجام کارهای مربوط به سئوی سایت و بالا بردن رنک آن در موتورهای جستجو است. در قسمت بعدی به این موضوع می پردازیم.

  1. انجام بهینه سازی و سئو برای پلاگین WooCommerce و کمک به افزایش ویو و فروش

و در انتها و آخرین مرحله از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس تنها کاری که پیش رو دارید این است فروشگاه اینترنتی خود را به صورت مستمر و پیوسته مورد بررسی قرار داده و روی آن نظارتی اصولی داشته باشید. یکی از مهمترین این کارها نحوه ی صحیح سئوی مطالب سایت است. به این منظور محتوایی که بر روی سایت خود آپلود می کنید از اهمیت بالایی برخوردار است. سعی کنید محتوایی کاملا منطبق بر سئو تهیه کرده و کلیه ی اصول آن را رعایت کنید.

اگر در این زمینه اطلاعاتی ندارید بهتر است از افرادی که کارشان این است استفاده کنید تا نتیجه ی نهایی برای سایتتان کاملا مناسب باشد. علاوه بر این دقت کنید معرفی محصولات خود را به گونه ای تاثیرگذار انجام دهید تا مشتری به خوبی جذب آن شود. در کنار آن از دادن اطلاعات کامل و جامع هم غافل نشوید.

بهتر است نقاط مثبت محصول را در معرفی آن به خوبی بولد کنید تا مشتری به خوبی تحت تاثیر قرار گرفته و برای خرید این محصول ترغیب شود. استفاده از دیجیتال مارکتینگ و اصول آن برای سایتتان می تواند به خوبی بر روی فروش شما تاثیرگذار باشد. در نهایت هم تبلیغات را به هیچ عنوان فراموش نکنید و سعی کنید از شیوه های تبلیغاتی مناسب بهره ببرید.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 12 =